Treningshøsten er i gang

Submitted by
Peter Waageng Kvig
Publisert
31. august 2022
Image

De fleste eksisterende medlemmene har nå kommet godt i gang med første treningsuke, og i uke 36 starter nybegynnerinntakene. Vi tar inn nye medlemmer i sentrum, på Mørkved og på Tverlandet.

Kjenner du noen som har lyst til å prøve en morsom og allsidig aktivitet med gode verdier og personlig utvikling i høysetet? Les mer om høstens nybegynnerinntak på nybegynnersidene våre.

For alle ungdom og voksne medlemmer har vi også et fint ekstratreningstilbud hver tirsdag og torsdag i lokalet vårt på Rønvikleira. De fleste treningene på disse dagene er det fritrening, der man får trent litt på det som passer, samtidig som det som regel blir arrangert en liten felles oppvarming og avslutning. Andre dager er det treninger med et eget tema, for de som ønsker å delta på en ekstra organisert trening. Les mer om dette treningstilbudet her på siden "Ekstratreninger og fritreninger".

 

Fritrening: Her ser vi høstens første fritrening, som kjøres hver tirsdag og torsdag kl. 18.00-19.30 i lokalet vårt på Rønvikleira.