Kjøp treningsutstyr

Trenger du nytt utstyr?

Kjøp utstyr i klubbens utstyrsbutikk på Rønvikleira – eller bestill fra nettbutikken til NTN Shop

Klubbens utstyrsbutikk

Klubben har egen utstyrsbutikk i lokalet vårt på Rønvikleira.

Her selger vi det man måtte trenge av drakter, belter, teoribøker og sparringsutstyr. I tillegg selger vi egne klubbeffekter og treningsklær fra klubbens kleskolleksjon.

Utstyrsbutikken har åpent med ujevne mellomrom, bortsett fra i ferier og treningsfrie perioder.

Vi har også egne overtrekksdresser fra Trimtex. Disse kan fra tid til annen bestilles i klubbens nettbutikk hos Trimtex, og leveres ut på trening. Vi sender ut informasjon til alle medlemmer hver gang vi åpner opp ny bestilling fra Trimtex, i tillegg til å annonsere dette på nettsiden vår.

Nybegynner?
Informasjon om kjøp av det du trenger for å komme i gang (drakt og teoribok) blir gitt i forbindelse med informasjon som sendes ut til de som har registrert seg på klubbens nybegynnerkurs.

Hvis du lurer på noe angående klubbens utstyrssalg, så er det bare å ta kontakt med klubbens kontaktperson for utstyrssalg:

Thomas Bomstad
E-post: thomas@saltentkd.no
Tlf: 91798797

Nettbutikken NTN Shop

Om du vet hva du trenger, og ønsker å få det sendt rett hjem i posten, så kan du bestille utstyret selv fra National Taekwon-Do Norway sin nettbutikk, NTN Shop.

NTN Shop er offisiell sponsor og utstyrsleverandør for vårt nasjonale Taekwon-Do forbund. 

NTN Shop leverer utstyret som klubben selger i vår utstyrsbutikk, bortsett fra egne klubbeffekter og kleskolleksjon.

Privatpersoner kan selv bestille herfra, men frakt- og pakkekostnader kommer i tillegg.

Gå til NTN Shop

Vanlige spørsmål om kjøp av utstyr

Hvor finner jeg prisene på utstyret?

I løpet av kort tid vil vi legge ut prisliste for utstyret vi selger. Akkurat nå har klubben akkurat fått nye nettsider, og vi arbeider med å få ut oppdatert informasjon på nettsidene våre.

Ta kontakt med vår butikkansvarlig, Thomas Bomstad, for spørsmål om priser eller hva som helst annet som handler om kjøp av utstyr.

Hvorfor er det ulik pris på klubbens utstyrsbutikk og NTN Shop?

Noen produkter vil ha ulik pris om du sammenligner klubbens utstyrsbutikk og nettbutikken NTN Shop. Der klubben selger utstyret for en høyere pris enn på nettbutikken, er dette for å dekke utgifter til frakt og utgifter i forbindelse med klubbens utsalg. Klubben ønsker naturligvis ikke å selge utstyr med økonomisk tap, og klubbens utstyrssalg er med på å bidra litt til klubbkassa.

Hvordan kan jeg betale i utstyrsbutikken?

Vi tar i mot kortbetaling og betaling gjennom Vipps.

Jeg eller mitt barn har akkurat begynt på Taekwon-Do. Hva trenger vi av utstyr?

Når man begynner å trene Taekwon-Do trenger man først og fremst drakt og teoribok (hvitt belte er inkludert når du kjøper drakt). Når vi starter nybegynnerpartier forsøker vi å informere godt om hvordan man får kjøpt utstyr.

Jeg må kjøpe sparringsutstyr. Hva trenger jeg?

Fra og med grønt belte trenger man sparringsutstyr, siden dette blir en større del av innholdet på treningene. I tillegg er sparringsøvelser graderingspensum fra grønt belte.

Hovedsakelig trenger man hansker, sko, hjelm og tannbeskytter. Gutter og menn trenger i tillegg susp. Bruk av leggbeskyttere er valgfritt, men anbefales på det høyeste.

For å komme i gang med sparringsøvelser på trening kan det hende at man blir oppfordret til å kjøpe noe av utstyret først, sånn at man kan bli vant til øvelser med utstyr.

Skal man delta på konkurranse (mulig fra 6. klasse og opp), trenger man full pakke, med hansker, sko, hjelm, tannbeskytter og eventuelt susp.

Er det mulig å selge eller kjøpe brukt utstyr noen plass?

Ja, absolutt. Facebook-gruppen for foresatte er en egnet plass til å kjøpe eller selge brukt Taekwon-Do utstyr. Man kan naturligvis også arve utstyr fra søsken, samt dele på teoribøker, selv om teoribøkene for barn er lagt opp til å være en personlig arbeidsbok.

Vi ønsker å presisere følgende:

  • Drakter skal helst være av riktig type, altså med riktig logo på bryst, rygg og ben.
  • Det er teoribøker til hver beltefarge. Når man graderer seg til ny grad er det ikke meningen å selge den gamle boken. Dette er fordi at det er forventet at man fortsatt øver på teori som tilhører lavere grader enn den man har.