Informasjon til medlemmer i Salten Taekwon-Do Klubb

Nye nettsider

Vi jobber for tiden med å tilpasse de nye nettsidene til klubben. Inntil videre legger vi ut mer informasjon fortløpende.

På nettsiden vår har vi som mål å samle det meste av informasjon man kanskje lurer på i forbindelse med medlemskap i klubben.

I tillegg ønsker vi å formidle aktuell informasjon til våre eksisterende medlemmer.

Nå er klubbens nettsider sånn høvelig ferdig oppdatert, men ytterligere endringer av nettsidene vil skje fortløpende.

Hvis det er informasjon du savner, eller noe du lurer på, så er det bare å sende en e-post til kontakt@saltentkd.no, så svarer vi deg som regel i løpet av en dag.

Nytt medlemssystem og betalingsløsning

Fra og med januar 2022 har klubben fått nytt medlemssystem, som også er integrert i de nye nettsidene våre. Dette er felles for alle klubbene som tilhører NTN, som er vårt nasjonale Taekwon-Do forbund.

Alle eksisterende medlemmer og/eller foresatte vil i disse dager motta e-post fra klubben, med informasjon om å oppdatere personopplysninger og opprette ny betalingsavtale.

Fra og med januar 2022 går vi over til å bruke Vipps faste betalinger for betaling av treningsavgiften. For eksisterende medlemmer skal informasjon om dette komme på e-post.

Den gamle løsningen med AvtaleGiro for betaling av treningsavgiften stoppet etter desember 2021. Hvis du mottar purringer eller fakturaer på e-post for treningsavgift fram til desember 2021 kan du trygt se bort fra disse.

Hvis du har spørsmål eller problemer med overgang til nytt betalingssystem kan du sende e-post til kontakt@saltentkd.no, så svarer vi deg som regel i løpet av et døgn, sånn at vi finner ut av en løsning.

Priser for treningsavgift

Treningsavgift betales månedlig i 12 like store beløp med automatisk Vipps-avtale

Avtalen baseres på oppdeling av en årlig avgift i 12 like deler (måneder). Man betaler dermed for hver måned så lenge man er medlem, også i sommerferien.

Priser pr. 01.01.2022:
Barn (barneskole):
 230,- pr. mnd. (2 760,- pr. år)
Ungdom (ungdomsskole): 270,- pr. mnd. (3 240,- pr. år)
Voksne (ferdig med ungdomsskole): 310,- pr. mnd. (3 720,- pr. år)

Treningsavgiften inkluderer alt av medlemskontingenter og forsikringer. Treningsavgiften dekker ikke nødvendig treningsutstyr, graderingsavgifter, seminarer/samlinger eller lignende.

Det er ikke bindingstid eller oppsigelsestid hos oss.

 

Dugnadsfri klubbdrift

Vi ønsker å presisere at vi finansierer klubbens aktivitetstilbud og daglige drift utelukkende gjennom medlemsavgifter og ulike tilskuddsordninger for idrettslag. Det betyr at vi ikke pålegger medlemmene våre å delta på inntektsbringende dugnad, loddsalg eller lignende.

 

Problemer med å betale med Vipps?

Hvis du ikke har anledning til å betale for treningsavgiften gjennom Vipps kan du sende oss en e-post til kontakt@saltentkd.no, så kan vi ordne en egen avtale med betaling av treningsavgift gjennom en vanlig faktura fra klubben.