Oppstart av treninger, høsten 2023

Submitted by
Peter Waageng Kvig
Publisert
25. august 2023
Image

Nå starter treningene endelig opp igjen! Alle eksisterende medlemmer starter opp treningene i uke 35. Informasjon om dette sendes ut til alle medlemmer på e-post. Vi har også åpnet for påmelding til nybegynnerkurs.

Alle nybegynnere som har registrert seg vil bli kontaktet av oss med nærmere informasjon og dato for første trening så snart partiet er klart til å starte opp. Vi tar sikte på å starte opp treningene for nye medlemmer i løpet av september.

For eksisterende medlemmer vil det for enkelte bli noen endringer i treningstid og sted. E-post sendes ut til hvert parti, med informasjon om nøyaktige treningstider. Du finner også full oversikt over klubbens treningstider her: https://saltentkd.no/node/13593

Høstens endringer og partiinndelinger (for eksisterende medlemmer):

 • Alle som har trent på Mørkvedbukta skole tidligere, er flyttet til passende partier med treningssted i Bankgata flerbrukshall. De som er begynt på ungdomsskolen er plassert på ungdomspartiet som trener mandag og onsdag kl. 1800-1930. De som har gult belte er flyttet til barnepartiet for gult/grønt/blått belte som trener tirsdager kl. 1630-1800. De som har hvitt belte er flyttet til barnepartiet for hvitt belte som trener onsdager kl. 1700-1800.
   
 • Alle som har gult/grønt/blått belte og går på barneskolen får trening i Bankgata flerbrukshall tirsdager kl. 1630-1800.
   
 • Alle som går på ungdomsskolen som har hvitt/gult/grønt/blått belte får trening mandager og onsdager kl. 1800-1930.
   
 • Alle voksne med hvitt/gult/grønt/blått belte starter opp trening i Bankgata flerbrukshall, mandager og onsdager kl. 1930-2100. Ved større inntak av nye voksne ser vi på muligheten for å endre enten treningssted eller tid.
   
 • På Tverlandet skole flyttes alle barn til trening mandager kl. 1730-1830. Ungdoms- og voksenpartiet trener til samme tid som før.
   
 • Alle ungdom og voksne med rødt og svart belte trener i Bankgata flerbrukshall mandager og onsdager kl. 1930-2100. Det kjøres også treninger per invitasjon (ikke hver uke) til Rønvikleira tirsdager og torsdager i tidsrommet 1830-2000.

 

Høstens nybegynnerkurs, med lenke til uforpliktende påmelding til gratis prøvetid:

 

Trent tidligere og ønsker å starte opp igjen? Vi tar gjerne imot deg på trening:

 

Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer i Salten Taekwon-Do klubb vel møtt til en super treningshøst!

 

Noe du lurer på?
Send oss gjerne en e-post til info@saltentkd.no.