Påskegradering

Submitted by
Peter Waageng Kvig
Publisert
27. februar 2022
Image

Påskegraderingen er hovedsakelig for medlemmer med hvitt, gult og grønt belte, og i år arrangeres påskegradering i perioden 26.–31. mars.

Alle partier får informasjon fra sin instruktør om oppmøtetider og påminnelse om betaling av graderingsavgiften på kr. 300,-.

Se oversikt for når ditt parti har graderingstidspunkt i tabellen nederst (instruktørenes navn står i parentes).

 

Betaling av graderingsavgiften:

Vi sender ut betalingsforespørsel for graderingsavgiften på kr. 300,- etter man har deltatt på graderingen.

E-posten sendes fra vårt nye medlemssystem med emneteksten:
"Ordre som venter på å bli betalt"

Når man mottar e-posten klikker man på "Gå til betaling", og så skriver man inn telefonnummeret til den som skal betale graderingsavgiften. Da vil man få betalingsforespørsel gjennom Vipps.

 

Hvem kan gradere seg?

Det er instruktøren som bestemmer om man er klar til å gå opp til gradering. I praksis vil alle som trener på barnepartier ha anledning til å bli meldt opp til gradering, så lenge man har deltatt regelmessig på treningene.

For ungdom og voksne vil instruktøren informere om gradering på trening.

Vi minner også om at man naturligvis ikke kan gå opp til gradering om man skylder klubben penger gjennom f.eks. manglende innbetaling av treningsavgift, utstyr eller tidligere graderingsavgifter.

 

Tilskuere og foresattes rolle

Vi ønsker naturligvis at foresatte ser på barnet sitt under graderingen, da dette er en litt høytidelig dag i Taekwon-Do sammenheng. Gradering er et viktig pedagogisk virkemiddel for å utvikle elevene i Taekwon-Do, og innholdet på treningene legger opp til at man får øve på det man har på graderingspensum. Derfor er det viktig at foreldrene til barna som trener Taekwon-Do hjelper barna med å for eksempel forberede seg til graderingen gjennom å lese og øve på pensumet i teoribøkene.